~Fazia Rina~

~Fazia Rina~

16.10.06

~Aku CinTa KaMu~

mAkASiH cOwO YaNg berNaMa ~Bambang Taufik Aditya @ iBenK~
Dengarlah cintaku
Aku akan bernyanyi
sebuah lagu tentang cinta
Yang berakhir bahagia
Aku cinta kepadamu
Bagai bintang dilangit
Begitu cinta kita
Takkan pernah terhapus masa
Kau t'lah sempurnakan dia untuk diriku
Aku bukan pujangga yang pandai
Merangkai kata
Yang ku punya hanyalah
Sengenggam cinta
Ku tak slalu kirimkan bunga
Untuk tenangkan hatimu
Mungkin aku tak selalu ada di dekat mu
Ku tak akan goyah
Tegar hati ini
Hingga dunia tak bermentari
Satu yang ku minta
Yakini dirimu hati ini milikmu
Semua yang ku ucapkan
Melebihi dari semua rasa
Cinta untuk mu...
From : ibenk, sukabumi, bandung indonesia

Arti Hidupku

Yank!! Terima kasih bangat ma Bambang Taufik Aditya karena ngirim puisi buat Rina. Puisinya bagus bangat akh!! heheheh tar kalu ada puisinya lagi kirim ya!! aku suka bangat puisi kamu!!
Arti Hidupku
sayang cintaku ... Bunga bunga layu tak mengapa Asal engkau ada di hatiku Malam telan cahaya Tak mengapa asal kau sinari cintamu Tiada pernah berjumpa Tak mengapa asal kau ada di khayalku S'gala bujuk rayumu buang sejuta ragu Disini ku sendiri mencoba mengerti arti hadirmu Mengerti tenangnya jiwaku Mengerti sinar ada di wajahmu Akhirnya aku mengerti
Diriku memang untuk kau miliki Bagai Mentari pagi Menyapa diri lewat Hangatnya tatapmu cintaku...

1.10.06

dh sebulan berlalu...hahahaha

"Happyy Belated Birthday To Me...." hahahah and its been long time m not update my blog.. anyway thanks to my beloved friends who wished my birthday (even my parents doesn't remember and wish either). Thanksss!!!!!!

i am quite busy lately with my work... work work work.. with a bored things to do.. make calls, set date, time for their travel.. cancel booking, make reservations.. but i never own, my owned tickets.. i wish one day i'll get my own ticketss.. to bandung maybe.. heheheh...

To be honest, 3 days before my birthday.. i am advance celebrating with my friends at Rum Jungle.. fisrt time been there.. (it was awsome!!!) which is i think everybody knows what place it is.. my fellow pet-bro belanja me drinks.. and i was drunk, really drunk and thanks god nothing happened!! i was trow up a thousand times.. got headache, stomache, dizzy, but i really celebrating with happiness but actually lonely inside.. i dont know why i take this stupid action and accept stupid invitation from him.. but i dont blame him at all...

so, on my birthday date, its already 3rd ramadhan.. exactly sharp at 12.00 26 sept 06, my tears drop... i dont know why im crying... maybe sebab dah terasa tua kot.. i was thinking what i've done wihtin last 25 years.. ?? nothing!! lebih banyak enjoy, berkhayal, berangan, buang masa dengan bekas2 boyfriends yang semuanya hipokrit.. hahahahaha... harap2 lepas ni tak ada la becoming boyfriends yang tak macam tu dalam hidup aku..

so, aku berazam (doakan rina berjaya) untuk cuba ubah perangai, no alcohol, no flirt around (am I?) and avoid all the negative things and also to become a good wife, good worker, a good person, lastly a good hamba to allah s.w.t. amin...

so, gurls and guys out there please pray for me and wish me with full of hapiness and confident to live in up and down of life..