~Fazia Rina~

~Fazia Rina~

20.9.13

MASALAH KEPUTIHAN DAN JAMU SUSUK DARA PENAWARNYA

MESTI KITA TAK PERCAYAKAN YANG SEBENARNYA DALAM SALURAN FARAJ KITA TERKUMPUL SEGALA BAHAN2 YANG TAK DIKEHENDAKI... JANGAN KATA "SAYA TAK DE KEPUTIHAN... SAYA OK... TAK GATAL... TAK ITU TAK INI... HAKIKATNYA KALAU KITA SCAN BERTIMBUN2 KEPUTIHAN YANG TERSEKAT DI DALAM SALURAN FARAJ KITA. TAK PERCAYA MACAM NI LA RUPANYA YE... 


 






Geli gila kan??? hakikatnya itu la yang bersarang dalam saluran faraj kita... saya sendiri dah alami bertahun2... boleh kata 2 bulan sekali mesti ke klinik amik ubat yang insert dalam V kita... tapi lepas tu ada balik... Namun sejak saya gunakan JAMU PENGANTIN DARA + FEMININE WASH + MASKER dan saya amalkan makan COKLAT LOVE HABIBI saya dah tak alami mimpi ngeri malam2 garu sampai luka2... bila tak tahan saya basuh ngan air panas suam... fuhhh punyalah pedih... sedap memang sedap tapi sementara jekkk... lepas tu at the begining saya guna JAMU PENGANTIN DARA + FEMININE WASH... hari pertama insert sampai la sekarang... suar dalam saya wangi jekk tak de dah masalah keputihan... tak percaya?? Tanya Saya... hehehe... tak percaya lagi... ok kat bawah ni ada testimoni yang saya ambil dari blog2 lain... ini bukan direka2... tapi ia kenyataan... cuba baca dulu...



INILAH ALIEN YANG BERSARANG DALAM MISS V SAYA.. AKHIRNYA MIMPI NGERI HILANG...


TESTIMONI 1 : JAMU PENGANTIN DARA


"alhamdulilah..bersyukur sangat2..TQSM..sbb advise saya try jamu susuk dara ni..puas hati sangat2..x sangka dalaman saya mmg kotor sampai mcm ni..kiranya dh kuar betul2..lega la sikit..husband pun puji melangit...dia ckp mcm anak dara balik...lepas ni nak try jamu aku dara dan kekal dara pulak..nk tengok hasil mcmana pulak nanti..x rugi buang duit beli jamu ni..best sangat..tpi yg penting my dalaman dh bersih sikit..tanggungjawab terhadap husband dpt dijalankan dgn sepenuhnya...syukur"



TESTIMONI 2: JAMU PENGANTIN DARA

Ini hasil selepas menggunakan JPD...customer mengalami masalah dalaman sejak 2004..keputihan slps haid, seminggu slps haid miss v berbau spt hanyir ikan@nanah dan cecair keputihan berwarna kuning ke coklat.....pernah buat operation cyst pd tahun 2000 dan sekarang teringin untuk hamil anak kedua.




TESTIMONI 3: JAMU PENGANTIN DARA

MISS N
UMUR 32
ANAK 3 ORG
penggunaan PENGANTIN DARA selepas 70 hari bersalin. mengalami keadaan seperti bentan n demam setelah insert pengantin dara....hari ke3 mengeluarkan lendir yg bercampur darah bayu...hari ke5 ini pula
hasilnya....kepingan darah kotor yg selama ini melekat pd dinding faraj....jika dibiarkan boleh memudaratkan....


TESTIMONI 4 JAMU PENGANTIN DARA



"salam,saya dah makan jamu pengantin dara tu habis satu botol,hari ke dua saya dah boleh rasa dah macam ada benda ketul2 kat dalam tu,bila cuba keluarkan ada banyak benda2 putih kering keluar dengan darah beku sekali (macam dalam gambar),terperanjat sgt sebab benda2 kotor tu ada dalam kemaluan saya dah ntah berapa lama ntah kan..geli tu memang geli la tapi seronok at the same time sebab saya tau jamu tu mmg berkesan dah,sebab bila saya cuba keluarkan benda kotor tu pon macam susah jugak sebab rasa macam ketat je,mmg berbaloi saya ambil kesempatan untuk membeli dan mencuba produk jamu aku dara ni,skrg saya dah start ambil botol jamu aku dara pulak,tp setakat ni saya tak tau macam mana kesannye sebab tak
testing nak tut*tut* d...gn suami lagi,tapi masa saya keluarkan benda tu dgn jari pon dah macam sakit,so rasanye mmg dah ketat,hehe and hari pertama saya guna masker vagina tu lepas 10-15 minit saya pakai mmg rasa pedih jugak kat kemaluan rasa macam seolah2 benda tu dia ketatkan isi2 yg berlebihan.rasa panas pon ada jugak,pastu saya terbaca satu testimoni kat gambar awak tu pasal sapukan ke payudara,malam tu saya tak sabar nak mencuba so saya guna masker tu n scrub kat bahagian yg gelap,mmg
nampak dekat kulit daki2 hitam kotor tu tanggal jugak,lepas dua hari mmg nampak putih sikit dari keadaan sebelum ni,suami pon tegur nampak cerah dia berbeza dgn sebelum ni.terima kasih banyak2 ye awak sebab kenalkan saya produk ni,memang dulu dah putus asa banyak sgt jamu dah cuba tapi semua hasilnye tak berapa sgt,duit pon dah ntah berapa ratus ke jamu saja,tp jamu pengantin dara ni mmg kita sendiri dah guna kita sendiri tau kesannye,mungkin ada ramai perempuan yg tak percaya so saya siap hantar gambar sekali sebagai bukti,cuba dulu baru tau kan!" thankssss

TESTIMONI 5 : JAMU SUSUK DARA




Ini la hasil dr guna Jamu Pengantin Dara...cukup je 72 jam ingt xde apa2 sbb hari pertama masukkn tu pakai
panty liner takut ada apa2 yg kuar..tp xde apa yg kuar pun..suci bersih tanpa was2..hahaha..mcm iklan plak..tp lepas masukkan tu rsa tebal je bahagian miss V tu..hari kedua pun camtu gak still kering n xde
apa2..dlm hat...i kata mgkin xde masalah kot..cuma badan mmg rasa berpeluh2 smpai 3-4X mandi...bila tiba cukup masa aku pun korek la ke dalam miss V nk kuarkn jamu tu...bila korek xde plak bnda pelik yg dpt rasa..tp x puashati plak mana p jamu tu..aku tarik nafas korek lg dalam walaupun aku mmg penakut bab korek2 ni tp beranikan juga la utk kesihatan..bila dh smpai dalam dh ada rsa semacam bnda berketul..hati dh berdebar nk tgok apa bnda yg kuar..bila korek kuar tu diaaa naik bulu roma..x sangka juga ada bnda2 camni sedangkn aku xde masalah keputihan @ gatal2 mcm yg aku dgr org lain biasa kena...cuma aku cuba jamu nisbb risau ada pnyakit trsembunyi..aku blm prnh buat pap smear lg..tp syukur sgt2 sbb benda2 camni la blh dtgkan pnyakit...Alhamdulillah aku truskn dgn mkn Jamu Aku Dara skrg utk maintain....


TESTIMONI 6 : JAMU PENGANTIN DARA + JAMU AKU DARA + MAGIC POWDER



Salam..akk,sy dh mkn habis pengantin dara..arini ari ketiga saya mkn pengantin.dah boleh korek ke..? Ada rasa macam benda nak kuar.. - Kak...saya dah korek kuarkan semua.ada ketul lendir keputihan kuar..masa
nk korel kuar td..x boleh nak masuk..ketat,tapi saya tak tahan,sbb rasa ketul tu..tarik je bg kuar..
- Skg saya rs ok..kering jer rasa..gatal2 pun dah xde..

Akk...thanks tau..rasa lega bila masalah keputihan yang selama ni manghantui dah kuar tadi..walaupn tak kuar semua lagi..tp atleast tau jgk ubat ni berkesan.maknanya...start mlm ni mkn jamu aku dara plak..
THANKS SANGAT TAU AKK :) -


TESTIMONI 7: JAMU PENGANTIN DARA




Salam sis, saya nak share story

Saya start amik pengantin dara hr selasa  seperti arahan yg akk bagi tu. Mula2 saya tak rasa apa kecuali mcm pening2 skit dan bdn terasa panas jadi saya lebih byk minum air spt akk cadangkan. Alhamdulillah ok
je. Cuma tiba pagi tadi, bahagian bwh pusat saya sakit sgt dan bila cek panties, saya period (mmg
dh time period)....so saya fikir stop kan dulu pengantin dara sebab akk nasihat utk stop masa period kan?

Jadi, masa kat panties tu cuma ada darah cair je. Saya tak syak la apa lagi pun saya fikir tak sampai pon 48 jam guna pengantin dara dan niat nak sambung lepas habis period.

Bila nak cuci miss v tu, sy terasa mcm ada ketulan pasir yg separa keluar kat bibir miss v. bila saya keluarkan, alangkah terkejutnya saya!!! Mmg sama seperti gambar2 dlm testimoni akk. ketulan merah2 yg agak berpasir keluar. Saya semangat la...korek2 dlm ada beberapa ketulan lagi....mula2 ingat nak basuh terus, tapi tukar fikiran dan amik gambar...ni je yg dpt sy kumpul.yg lain dah jatuh dgn air.  Mmg kagum!! Jujur sy ckp, mula2 saya agak ragu-ragu...tp saya cuba juga sebab saya mmg nak hilangkan masalah keputihan saya tu...mungkin saya dah jumpa penyelesaiannya.

Tq akk.

p/s: saya sendiri tak boleh tgk lama2...loya tekak saya


TESTIMONI 8: SET LENGKAP JAMU SUSUK DARA


halu3... mood ceria hari ni walau pun arini ari isnin kan (monday sickness huhu) mlm td dlm pukul 11.30mlm kita dpt mms dr custemer, kat gambar tu tulis cani "askum yaya.. ni akk nak tye kalau keluar camni nape ye?? On The spot kita call dia...

yaya : tu la alien yg bersarang kat dlm miss v akak, alhamdulillah la semua da kua..

Puan S :(Dgn mood hepi) ye ker?? alhamdulillah.. trima kasih yaya, trima kasih JAMU SUSUK DARA.. Terima kasih byk2.. kalau akk biar alien tu lame2 xtau la byk mane lg sarang dia kan? mase nk tarik kua alien tu pun kembang kempis hidung akk sbb da lain kan tmpat tu.. sempit hehe.. so pasni akk akan repeat order.. mmg jamu ni jamu paling baik akk penah jumpa.. baru guna 3 ari da kua benda2 kotor tu.. kalau jamu2 lain yg sblm ni akk penah cuba xpnh dpt result mcm ni n sepantas ni.. huh mmg lega la, terima kasih skali lg ye yaya :)..

yaya : same2 kak, smga lps ni akk lbh sihat n rumah tagga lbh harmoni :)

TESTIMONI 9 : JAMU SUSUK DARA



"sy gune jamu susuk pengantin dara...ini adalah kesannye selepas dua hr ...mmg die terkeluar sendiri... sblm ni xde nmpk pun kotor2 cm ni tp bl dh guna jamu ni yg ni la hasilnye.."

TESTIMONI 10 : JAMU PENGANTIN DARA



"Masalah period nor mmg dari zamam sekolah lg period tak teratur....kalau datang haid jer akan jadi sakit segugut sakit perut sangt2....kalau dtg haid 5 hari or 8 hari tu terlalu banyak la....dan masa kawan pun nor jadi macam sama jgok period kadang datang kdg tak ...ada smpai 6 bulan baru dtg period...sbb berat badan terlalu berat...doc ckp saluran tersumbt kalau nk bg period teratur kene diet.... Tu jer jln .....smpai skrg period pun tak teratur....susah nk hamil...period dtg pun sikit tak lawas 3 hari or 4 hari jer..."

GELIKAN TENGOK??? TAPI ITULAH HAKIKATNYA YANG BERADA DI DALAM SALURAN FARAJ KITA KALAU YANG BERPENYAKIT NI... PELIK TAPI BENAR...

UNTUK KONSULTASI PERCUMA DAN PEMBELIAN SILA PM SAYA 0166421976